perjantai 29. heinäkuuta 2016

Kirppisaarteita 2

Laitetaan nyt edes selfien muodossa viime postauksessakin esitelty Tatyana Alika Pencil Dress. Ai että tuo yläosa on ihana! Vielä parempi, jos olisin jakanut laittaa olkaimettomat liivit. Olen huono ottamaan asukuvia, kun en jaksa viritellä aina jalustaa paikalleen tai pyytää apukuvaajaa.
Kirppari teemalla jatketaan, sillä minulla on nähtävästi joku hyvä tuuri nyt meneillään kirppistelyiden suhteen. Olen haaveillut vanhasta käsipeilistä koristeeksi makuuhuoneeseen ja nyt sellainen löytyi sattumalta kierrätystavaratalosta. Peilissä toinen puoli on suurentava ja toinen normaali. Kunto on oikein hyvä ja pieni ajan patina siinä ei todellakaan haittaa! Hinta 3€

Samalla löysin todella ihanan, vanhan hajuvesipullon. Tämäkin täysin ehjä ja toimii, kun huuhtelin sen, mutta hankalan pesun vuoksi en ota tätä käyttöön. Lisäksi tässäkin on hieman patinoitunutta pintaa. Tämä maksoi vain vaivaiset 0,10€
Samalla reissulla löysin tämän Joseph Ribkoff merkkisen kuviollisen mekon, jossa on leopardia ja lehtikuvioita hauskasti yhdistettynä. Mekossa on putouspääntie, helma levenee aavistuksen alaspäin, alla on vaaleansininen vuori ja olkapäillä solmitut koristenauhat. Kangas on ohutta ja kauniisti laskeutuvaa, joten tämä on täydellinen vaate Brasilian reissuamme ajatellen. 

Kotona päätin googlettaa mekon merkin ja huomasin, että kaikki saman merkin mekot maksavat uutena 200€ ylöspäin. Yksi saman mallinen mekko oli hinnaltaan 240€. Minä maksoin mekosta 1,75€!
Tämän päivän löytö oli tämä Murek Fashion merkkinen polkadot mekko. Merkistä löytyi aika vähän tietoa tai myytäviä tuotteita, mutta sain selville, että se on saksalainen merkki ja EU:ssa valmistettu. Kangas on polyesteri-elastaani sekoitusta, kokonaan vuoritettu, vyötäröllä vaakaraidat, takana vetoketju ja helmassa kaksi pientä halkiota. Koko on 36, mutta vähän reilua mitoutusta, joten joudun ehkä vyötäröltä aavistuksen pienentämään. 

Mekkoa katsoessani kirpparilla sattui sen myyjä olemaan paikalla ja lupasi mekon minulle halvemmalla, jos ostaisin sen. Kuulemma kerran pidetty vain juhlissa päällä ja lähes uudelle se näyttääkin! Hinta oli alunperin 4,50€ ja itse maksoin lopulta vain 2€.
Kaksi vanhaa laukkua olen myös löytänyt, ruskean ostin oikeastaan vain sen kivan kahvan vuoksi. Ruskea on merkiltään Friitala, josta merkkinä edessä kultaisessa logossa "F". Tässä laukussa on kaksi samanlaista vetoketjutaskua molemmin puolin. Muuten hyvässä kunnossa, mutta kahvassa pieni halkeama ja myyjä oli ampunut hintalapun nahan läpi, joka ei ollut edes saumakohdassa.

Sininen on merkiltään Elbief England, luultavastikin nahkaa, mutta en ole varma onko päällystettyä. Laukussa on kultaiset kehykset ja lukko, sisällä on monta taskua ja keskimmäinen vetoketjutasku valkealla nahalla sisustettu. Hyvässä kunnossa, vain etutaskun läppä sisäpuolelta vähän kulunut. Tämä on oikea tilaihme! :D

Ehkä kaikkein parasta kirppareilla käydessä on se, että toisen roska voi olla toisen aarre, eikä koskaan tiedä mitä sieltä löytää!

1 kommentti:

  1. Taas kerran niin kateellisena tätä luen, kun täältä ei löydy yksinkertaisesti MITÄÄN kirppareilta. Laukut on halpaa sittarikamaa ja huonokuntoisia suurin osa (paitsi kierrätyskeskus yllättää joskus) ja mekoista saa vain haaveilla. Juhlamekot maksaa yli 10€ kirpparilla, mikä on ehkä vähän liikaa nuhjuisesta satiinista.

    VastaaPoista