maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kesän kosmetiikkaa

Huh tämä aika rientää niin äkkiä, enkä voi käsittää miten ollaan menty jo yli heinäkuun puoleen väliin, sillä vastahan se kesä alkoi... 

Olen ollut viimeaikoina melko kiireinen, sillä olen ommellut todella paljon vaatteita myyntiin, enkä ole ehtinyt keskittyä oikein itseeni ja hyvinvointiini. Havahduin lopulta väsymykseen, joka alkoi olla jokapäiväistä arkea minulle. Ajatukseni ovat vain kokoajan tekemättömissä töissä ja mietin, miten ratkaisen jonkun ongelman ja kuinkahan tämä ja tuo nyt tehdään. Pyörittelen niitä samoja asioita loputtomiin päässäni, kunnes illalla kaadun raatona sänkyyn.

Nyt yritän ottaa hieman rennommin ja keskittyä välillä johonkin kivaan hömppään, kuten kosmetiikkaan ja itsestään huolehtimiseen. Tämä alla oleva kuva on otettu viime viikonloppuna, kun ilta-aurinko paistoi makuuhuoneeseemme ja olin alunperin ottamassa sängyllä kuvaa uudesta meikkivoiteesta, jonka esittelen kohta paremmin. Lopulta päädyin ottamaan muutaman kuvan itsestäni kännykällä ja näin mahtava otos tuli! Muokkasin tätä koneella ja hämmästelin miten kännykällä voikin saada näin hyvän kuvan. Sattui kyllä ajoitus kohdilleen valojen ja varjojen kanssa!
Tässä olisi viimeisimpiä ostamiani tukkajuttuja. Olen tehnyt vaalennuspesun yllä olevassa kuvassa yhteensä 3 kertaa ja tänään tein vielä yhden, joten nyt se on aavistuksen taas vaaleampi. Olen pitänyt reilusti taukoa vaalennusten välillä, ettei hiukset kärsisi liikaa.

Etsin keltaisuutta taittavaa apukeinoa ja Hairlekiinin myyjä suositteli minulle suoraan Fudge Clean Blonde Violet Toning shampoota ja olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen! Shampoon pitää antaa vaikuttaa hetken aikaa ennen huuhtelua, jolloin lopputuloksesta tulee kylmän sävyinen. Tämä ei tunnu kuivattavan tukkaa samalla tavalla, kuin muilta merkeiltä kokeilemani tuotteet ja tässä riittää pigmenttiä! Hintaa tällä oli alessa 17,90€ (ovh 22€)

Herbina Gloss hiuskiinne tuoksuu  ihanan marjaiselle, antaa kampaukselle kiiltoa, mutta ei omasta mielestäni tarpeeksi pitoa. Ei tule ehkä toista kertaa ostettua. Maksoi jotain 3-4€

Schwarzkopf BC Sun Protect Spay Conditioner on suihkutettava, hoitava aurinkosuoja hiuksille. Tämä tuoksuu mielestäni oikein kivalle ja olenkin käyttänyt tätä nyt varmaan joka kerta pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Ostin tämän alennuksesta Tampereen Hiustalolta hintaan 5,90€ (ovh 16,90€?)

Cutrin Artic Berry Drops Strength seerumi on uusin ostokseni tältä päivältä Sokoksen alennuksista, joten en ole vielä ehtinyt tutustua tähän paremmin. Tuote lupaa vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia. Alessa 10€ (ovh. 22,90€)

Lisäksi ostin pinkkejä vaahtopapiljotteja 4 pakettia, maksoivat 1€/kpl (ovh 1,90€)
Tajusin tänään, ettei päivävoiteessani ole aurinkosuojaa. Niimpä ostin kokeiluun Herbína Energy Boost kasvovoiteen, jossa SPF 15. Tämä oli melko yllättävä ostos, sillä en muista milloin olisin viimeksi Herbínan tuotteita käyttänyt. Pakkaus kuitenkin kiinnitti huomioni ja tämä tuoksuu pirteälle appelsiinille. Hinta 6,50€

Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavan hoitoseerumi on ensimmäinen kasvoseerumi, minkä olen ostanut. Alennus oli niin huikea, että halusin kokeilla tätä. Tänään käytin vasta ensimmäisen kerran, joten en osaa vielä sen kummempaa arviota antaa. Hinta alessa 9,90€ (ovh 27,50€)

Urtekram Coconut Cream Deodorant oli kiinnostava, sillä olen tykästynyt saman merkin Aloe Vera deodoranttiin. Plussaa tulee ehdottomasti siitä, että nämä on luonnonkosmetiikkaa. Vielä en ole ehtinyt uutta korkata. Hinta 4€
Kiinnostavana uutuutena halusin päästä kokeilemaa L'Oréal Paris Nude Magique Cushion meikkivoidetta, joka tuntui kaupassa kokeillessa oikein kevyeltä ja raikkaalta. Tässä meikkivoide on tuollaisen "tyynyn" sisässä, josta se taputellaan mukana tulevalla vipalla. Tätä on mielestäni helppo annostella ja meikkivoide levittyykin parhaiten taputtelemalla se kasvoihin. Kerrostaessa saa lisää peittävyyttä, mutta kaikkea tämä ei kuitenkaan peitä. Mielestäni loistava tuote kesälle, helppo ottaa mukaan ja lisätä tarvittaessa meikkiä päivän mittaan. SPF tässä on 29, siitä plussaa! Oma ihoni vaatii hieman puuterointia tätä käyttäessä, sillä kesällä ihoni rasvoittuu helpommin, kuin taas talvella se kuivuu. Hinta alennuksessa Sokoksella 14,90€ (ovh. 19.90€)

Nyt uskaltaa kertoa, kun ollaan saatu asioita hoidettua ja lennot on varattuna: Me lähdetään kuukauden päästä kahden viikon lomalle Brasiliaan! Mulla alkaa silloin 4 viikon loma, josta ollaan reilu kaksi viikkoa Hudin perheen kanssa, joita en ole nähnyt vielä kertaakaan 1,5 vuoden yhdessäolomme aikana. 

Tässä syy siihen, miksi minusta ei ole juurikaan nyt täällä blogin puolella kuulunut, kun olen ommellut ja koittanut tienata hieman rahaa lisää reissua varten. Olen myös yrittänyt olla ostamatta nyt mitään turhaa, että voisin siellä shoppailla kaikkea kivaa, mitä täältä ei saa. Haluaisin katsella sieltä kankaita, ompelutarvikkeita, kosmetiikkaa, vaatteita, kenkiä... kaikkea! :D

3 kommenttia:

  1. Olipas kivan monipuolinen postaus, hyvä kuulla noista meikeistä kun itse tulee ostettua paljon meikkivoiteita, joista sitten oikein mikään ei ole tarpeeksi hyvä. Valehtelematta niitä on nytkin avattuna käytössä varmaan seitsemää erilaista... Saisi edes yhden käytettyä alta pois, niin hyvä olisi :D

    Brasilian matka kuulostaa oikein kivalta, toivottavasti sieltä löytyy kaikkea mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itsellänikin sama ongelma meikkivoiteiden kanssa, sillä kokeilen monia erilaisia, kun en ole löytänyt vielä sitä täydellistä. Ja monesti saatan yhdistää kahta eri meikkivoidetta, jos ne eivät toimi yksistään tai haluan lisää peittävyyttä.

      Tulen varmaan tänne laittamaan sitten kuvia reissusta ja tuliaisista mitä kaikkea tuli ostettua :D

      Poista
  2. Tuo Herbinan energy boost nassurasva on kyllä yllättävän jees! Ostin sen juurikin söpön pakkauksen vuoksi ja olen kyllä tykännyt, vaikkakin välillä saisi tämmöistä paikoitellen pintakuivaa ihoa kosteuttaa paremmin :)

    VastaaPoista