sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Otsahiukset

Minulla on ollut ainakin 7 vuotta otsahiukset. Vaihtelevasti ne on olleet lyhyemmät tai pidemmät. Muistan nuorempana ajatelleeni, että otsani ei ole kovin "kaunis" ja siksi se pitää peittää hiuksilla. Ehkä se johtui siitä, että teininä minulla oli iho välillä todella huonossa kunnossa ja finnejä oli kasvoissani kaikkialla, myös otsassa.

Nyt pari kuukautta sitten päätin aloittaa kasvattamaan otsahiuksiani pidemmiksi. Lyhyt otsis on melko rajallinen kampauksien suhteen ja toinen asia on, että se kasvaa niin nopeasti epäsiistiksi, että sitä saa olla kokoajan leikkaamassa lyhyemmäksi. Hiukseni on nyt muutenkin päässeet kasvamaan aika reilusti, kun en ole käynyt yli vuoteen kampaajalla (ehkä pitäisi...). Leikkaan otsahiukset ja sivut yleensä itse ja värjään myös säästösyistä. Voimia ja hyviä hermoja minulle hiusten kasvatukseen, sitä vielä tarvitaan!

Tässä pari erilaista kampausta, mitä otsahiuksistani voi jo tehdä.
Tässä vielä reilun vuoden takainen kuva siitä, millaiset otsahiukset minulla on yleensä ollut. Mitä mieltä te olette, kumpi sopii minulle paremmin?

The same in English:


4 kommenttia:

 1. Musta sulle sopii molemmat mutta sun hiukset on extra-ihanat tuossa kuvassa missä etuhiukset on "rullattu"! Osaisinpa itekin! Jos joskus on aikaa ja inspistä niin voisitko harkita jotain hiustutoja..?

  Niin ja kivaa jos palailet bloggailun pariin, tykkäsin tosi paljon sun vanhasta blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo "feikki rullaus" vaatii hieman hermoja ja paaaljon hiuslakkaa, mutta lopputulos on useimmiten hyvännäköinen. Tein kerran yhden hiustutoriaalin, mutta tällähetkellä minulla ei ole edes sellaista kameraa jolla voisin kuvata. Täytyy harkita tätä, jos joskus tulee ostettua videokamera.

   Yritän kyllä parhaani mukaan palata bloggaamaan taas aktiivisesti! Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 2. Minä tykkään enemmän uudesta tyylistä ainakin toistaiseksi, mutta vaikea sanoa miltä näytät sitten ilman otsatukkaa ajallaan, kun siitä ei ole kuvia :) Hiustenväri on kuitenkin aivan ihana ja molemmat kampaukset kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! En vielä tiedä, että aionko kasvattaa otsiksen kokonaan pois vai kasvatanko siihen asti, kunnes näyttää omasta mielestä parhaimmalta. Pitää sitten viimeistään käydä kampaajalla ja leikata uusi malli hiuksiin. Tämä hiusväri on kyllä ihana, mutta melko haastava, kun väriä irtoaa kuivastakin tukasta.

   Poista