keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukoristeet

Vietän jouluni yleensä vanhempieni luona maaseudun rauhassa. Koristelemme siellä kuusen ja laitamme joululiinat pöydille, sekä joitain aiheeseen liittyviä koristeita. En ole siis yleensä koristellut omaa kotiani sen kummemmin, kun en joulua täällä vietä. Tänä vuonna minulle tuli kuitenkin pieni innostus ja kävin ostamassa joitain koristeita, sillä en omistanut juurikaan mitään. En kuitenkaan halunnut ostaa sellaista tavaraa, jotka liittyvät pelkästään jouluun. Joulukausi on niin lyhyt, että haluan käyttää samoja tavaroita vaikka pidempäänkin talven yli.

Ikkunalaudalle laitoin jo viime vuonna ostamani valot ja siihen ostin Tokmannista koristenauhaa sekä koristepalloja.

Minä tykkään polttaa kynttilöitä koko talven ja niitä kuluukin paljon! Kynttiläkipot, alustat ja koristeet ovat siis tarpeen, kun sijoitan niitä ympäri asuntoa. Teen erilaisia asetelmia ja muutan niitä mieleni mukaan, kun kyllästyn edelliseen. Ylemmässä kuvassa vasemmanpuoleinen tuikkukippo ja kynttilänjalka on ostettu Amanda B:stä.

Koristevalot tuovat sopivasti tunnelmallista valoa pimeän aikaan ilman, että tarvitsee polttaa kirkkaita kattolamppuja. Aamuisinkin on mukavampi sytyttää himmeä valo, kuin sokaistua heti herättyään. Revontuli jääkristalli valon ostin Tokmannilta. Lyhdyn ostin alkutalvesta Carlsonilta.

Tätä liinaa en varsinaisesti joululiinaksi alunperin ostanut, mutta nyt se sopii hyvin siihenkin tarkoitukseen. Kimallusta ei voi olla liikaa, joten kimaltavat pöytätabletit ja kynttilän mansetti sopii teemaan. Tykkään noista kastehelmi tuikkukipoista ja itseasiassa mun mies osti ne, joten on sillä hyvä maku. ;) Love kyltti on myös uusi ja sekin Amanda B:stä.

Oletteko te koristelleet kotianne jouluksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti