lauantai 5. joulukuuta 2015

Kimallusta pikkujouluun

Olen tilannut meikkisiveltimeni yleensä netistä ja ne ovat olleet halpoja, merkittömiä tuotteita. Käväisin Glitterissä katsomassa uusimmat korut siinä toivossa, että löytäisin sieltä pikkujouluihin lisää kimallusta. Lopulta sieltä tarttui nämä kaikki mukaani, eli puuterisivellin, poskipunasivellin, pillerirasia peilillä varustettuna ja kaulakoru.
Real Techniques by Sam & Nick Chapman - Powder Brush
Tämä puuterisivellin on melko isokokoinen verrattuna edelliseen siveltimeeni. Käytössä tämä osoittautui kuitenkin hyväksi, sillä sivellin on napakka, mutta harjakset on todella pehmeää synteettistä materiaalia! Edellinen puuterisiveltimeni väistyi samantien tämän tieltä. Netistä olisin saanut tilattua siveltimet varmasti halvemmalla, mutta Glitterissä hinta 19,90€

Real Techniques by Sam & Nick Chapman - Blush Brush
Poskipunasivellin saisi olla omasta mielestäni vähän pienempi. Muoto osoittautui kuitenkin hyväksi ja poskipuna levittyi kauniisti tällä. Suuren koon vuoksi kannattaa laittaa punaa hieman varovaisemmin, että vältytään poskipunaövereiltä. Harjakset ovat synteettistä materiaalia ja tämäkin on aivan ihanan pehmeä! Hinta 17,90€
Omien kokemuksien pohjalta tulen varmasti ostamaan lisää saman merkin siveltimiä, itse ainakin tykkäsin. Onko muilla näistä kokemuksia, tai osaatko suositella jotain tiettyä sivellintä seuraavaksi hankinnaksi?

Olen jo aiemmin kerännyt leimoja Glitterin ostoksista ja nyt näiden myötä tuli leimat täyteen ja sain 10€ alennuksen ostoksistani. Tämä koru oli juuri sellainen mitä kaipasin uuden kimaltavan leopardimekkoni kanssa, aivan ihana! Oli sopivasti alennuksessakin 17,90€ (ovh. 34,90€)
Kävin eilen entisten luokkakavereideni kanssa juhlimassa pikkujouluja. Tapanamme on ollut nähdä porukalla noin kerran vuodessa, tai puolen vuoden välein, jos saadaan aikataulut sopimaan. Kävimme syömässä Viikinkiravintola Haraldissa ja sen jälkeen muutamalla lasillisella. Väsymys kuitenkin iski klo 23 aikoihin, joten lähdin kotiin jo suhteellisen ajoissa. Päänsärkykin siis vältettiin ;)

Tukkajumalat oli suotuisat ja hämmästelin miten pitkälle hiukseni näyttää tässä kuvassa!
Rentouttavaa viikonlopun jatkoa ja hyvää itsenäisyyspäivää!

The same in English:


1 kommentti: