lauantai 16. tammikuuta 2016

Fixailua

Ostin viime vuoden puolella uuden pukeutumispeilin ja olisin halunnut sen valkeana, mutta ne olivat silloin loppuneet, joten tyydyin mustaan. Minulla oli jäänyt edellisestä fixailusta vielä paljon timanttitarraa, jota päätin laittaa sitä peiliin koristeeksi. Lopputuloksesta tuli todella hieno ja melko ylellisenkin näköinen! Jostain syystä timanttinauhassani oli huono liimapinta ja sen vuoksi tein työn kaksi kertaa, sillä edellisenä iltana laittamani timantit olivat yön aikana melkein kaikki pudonneet. Kiinnitin ne seuraavana päivänä uudelleen hiustenkuivaajan kuumalla puhalluksella ja sen jälkeen ne on pysyneet hyvin.
Myös makuuhuoneessa oleva lipasto päätyi tuunauksen kohteeksi. Tämä oli jo vähän vaativampi tehtävä, kuin edellisessä postauksessa oleva pieni metallipurkki. Mittasin ja leikkasin kappaleet tarkasti, että leveys ja pituus riittää, ennenkuin aloin sovittamaan palaa yhdestä kulmasta aloittaen paikalleen. Jossain vaiheessa vähän ärsytti, kun palat eivät meinanneet lähteä suoraa linjaa laatikoiden kanssa. Lisäksi askartelin timanteista ison timantin yhteen laatikkoon. Nyt on leopardia ja blingiä! ;)
Kalusteemme ovat sekalaisesti musta-valkeita, mutta tämä Ikean kirjahylly oli todella suuri ja tumma elementti olohuoneessamme. Kirjat ja koriste-esineet eivät lainkaan erottuneet hyllystä, vaan kaikki olivat yhtenäistä, tummaa massaa. Päätin fixata sen ja päädyin valkoiseen, vähän kiiltävään, puukuvioiseen dc-fixiin. Hyllylevyt on siirrettävät, joten irroitin ne ja päällystin lattialla. Tämä onnistui melko vaivatta, mutta yllätyin siitä, kuinka paljon fixiä meni. Lopulta hyllyihin meni melkein kolme 45x200cm rullaa.

Tarkoitus oli päällystää myös takalevy samalla valkealla, mutta tarvitsisin siihen vielä kaksi rullaa lisää. Siihen voisi toisaalta sopia valkea-harmaa-musta värimaailmassa olevan kuviollinen fixi. Pitää vielä miettiä ja katsoa netistä millaisia vaihtoehtoja olisi tarjolla.

Mitäs mieltä olette muutoksista?

The same in English:

7 kommenttia:

 1. Ihana toi lipasto!❤️ Itsekin haluaisi jotain vähän alternative tyyppisiä kalusteita, mutta niitä ei ihan mistään Ikeasta saakaan. Pitäisi alkaa reippaasti vain tuunailemaan, mutta alku aina hankala;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään tuosta lipastosta! Ikean kalusteet ei ole kuitenkaan niin kalliita, että niitä uskaltaa alkaa fiksailemaan. :)

   Poista
 2. Todella hieno :) taijan ottaa idean tuosta itellenikin. Mistä oot nuo hienot verhot hankkinu mitkä sivussa pilkahti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos noita alimmissa kuvissa olevia verhoja tarkoitat niin minun poikakaveri on ostanut ne alunperin itselleen, eikä muistanut mistä ne on. Onneksi meillä molemmilla on samantyylinen sisustusmaku :D

   Poista
 3. Oi, tekisi mieli itsekin hiukan yöpöytiä uudistaa :3 tosi kivan näköinen tuo lipasto 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän kivaa hommaa silloin, kun se onnistuu hyvin! Hieman hermoja kiristelin pari kertaa tuon lipaston kanssa, kun se fixi ei meinannut mennä suoraan.

   Poista