perjantai 8. tammikuuta 2016

Luomiväripaletin testaus

Viime viikonloppuna kokeilin ensimmäistä kertaa uutta, edellisessä postauksessa jo nopeasti esiteltyä Comtem1g  make up - Smokey eyes kit - luomiväripalettia, jonka sain joululahjaksi anopiltani. Käänsin englanniksi portugalin kieliset värit kuvaan, toivottavasti tulivat oikein. Tykkään tästä paletista ainakin näin ensikosketuksen perusteella, sillä näissä on hyvät sävyt ja pigmentti.
Käytin tähän meikkiin liikkuvalle luomelle 6. wine opaque sävyä. Luomivaon varjostukseksi ja ulkonurkkaa tummentamaan 10. matte black ja 4. taupe opaque häivyttämään kulmaluuta kohti. Sisänurkkaan ja kulmaluulla 2. soft satin ja alaluomen rajauksessa sisänurkkaa kohti 7. shimmering ocean, joka näkyy kuvissa hieman kehnosti.
Olen vältellyt jonkun verran punertavia ja lämpimän sävyisiä luomivärejä meikissäni. Tässä on nyt molempaa, lämpimän sävyistä punaruskeaa ja viininpunaiseen/fuksiaan taittavaa sävyä. Ennen kunnollista häivytystä meinasin pestä silmämeikin kesken kaiken pois, koska se näytti aika järkyttävältä. Ajattelin kuitenkin kokeilla loppuun asti ja olinkin yllätykseksi ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tuli myös huomattua, että tämä oli haastavampaa, kun poikkesin hieman normaalista meikkaus tyylistäni. Sävyjen taltioiminen kuviin totuudenmukaisena oli vaikeaa, varsinkin kun ei ollut luonnonvaloa saatavilla. Meikki näyttää kuvissa jotenkin laimeammalta, kuin mitä se oli.
Tällä viikolla paukkui pakkaset ja piti poiketa Lindexin kautta ostamaan pitkiä sukkia. En käytä kovin mielelläni toppahousuja työmatkoilla (ennenkuin pakon edessä), joten vetäisen nämä farkkujen päälle ja tarvittaessa vielä säärystimet. Hyvin pärjäsin tälläkin viikolla kovilla pakkasilla, vaikka olikin välillä -27 astetta. Nämä on myös ihanat kotona ja käyvät myös erinomaisesti sukkahousujen kanssa lämmittämään talvella.

Harmaat ylipolvensukat 14,95€
Mustat ylipolvensukat 9,95€
Polvisukat 8,95€
Lisäksi kävin vilkaisemassa ale-osaston ja siellä oli jäljellä yksi biker-tyylinen keinonahkatakki, jota olin joskus aiemmin katsonut, mutta jättänyt asian mietintään. Vilkaisin kokolappua ja se näytti 36, eli juuri minun koko. Kävin varmistamassa myyjältä hinnan ja ostopäätökseni varmistui, kun hän sanoi sen olevan puoleen hintaan. Nyt voin luopua yhdestä samantyylisestä takista, joka on hieman epäsopiva minulle. Hinta siis alennuksessa 29,98€! Kohtahan se kevät alkaa tulla ja nahkatakkikelit... ;)

Ainiin, minä ilmoittauduin siskoni pyynnöstä hänen kanssaan tankotanssin alkeiskurssille, joka alkaa ensi maanantaina, apua! Kurssin kesto on 3 kertaa ja kerran viikossa on yksi tunti. Katsotaan miten romuna olen jo niiden jälkeen. Käydäänhän nyt katsomassa ja kokeilemassa miten tukevasti ne tangot on siellä kiinni... :D

The same in English:

1 kommentti: