tiistai 24. toukokuuta 2016

Päivän löytöjä

Alan pikkuhiljaa muistuttamaan jälleen ihmistä tämän flunssan jälkeen. Tai olen vieläkin kipeänä ja lääkärissä todettiin vielä lisäksi korvatulehdus, mitä en olisi kyllä muuten tajunnut, mutta korva on lukossa lähes kokoajan. Lähdin tänään käymään kaupungilla vähän ihmisten ilmoilla, kun olen maannut niin paljon kotona sohvalla, että olisin saanut kohta makuuhaavoja. :D

Nyt tuntui sille, että piti saada vähän kaunistautua ja laittaa jotain kivaa ylle. Tämä asukokonaisuus on yksi tämän hetken suosikeistani!
Kävin myös kangaskaupassa, sillä tarkoitukseni on tehdä lisää noita toppeja, mikä minulla on yllä olevissakin kuvissa päälläni. Tällaiset ihanat trikoot sieltä lopulta löysin! Söpöä kukkakangasta ja leopardia.
Sokoksella kävin tarkastamassa sukkahousutarjontaa ja pengoin alelaarin, josta löytyi nämä luonnonvalkoiset, saumalliset verkkosukkahousut. Sukkahousuja tarvitsee aina ja parempi, mitä halvemmalla niitä löytää! Näiden ovh oli 14,95€ ja nyt vain 3€, hyvä löytö siis.
Kirpparilta löytyi juuri kaipaamani lyhyt neuletakki, joka on vähän enemmän turkoosin sävyinen kuin kuvassa. Hintaa neuleella oli 5€ ja näytti ihan uudelle. Hiuspanta, jossa on ihana, musta-valkea polkadot kukka, maksoi 2€.
Eilen käväisin nopeasti torilla ja pysähdyin herkkukojun luokse, jossa oli paljon erilaisia fudgeja ja suklaita. Katselin hetken aikaa haltioituneena herkkuja ja nuori miesmyyjä jakoi maistiaisia toffeista. Kohta hän tuli minulta jo englanniksi kyselemään, voiko auttaa minua jotenkin. Minä hämmentyneenä sanoin ensin vain katselevani ja kiertelin kojua ympäri. Lopulta myyjä palaa luokseni ja sanoo, että voin rohkeasti kysyä jos tarvisen apua. Minä koitin huonolla englanninkielen taidollani jutella myyjän kanssa ja hän ystävällisesti kertoi mikä on hänen lempi fudgensa ja ostinkin sitä lopulta ja muutaman muunkin palan. Myyjä jatkoi kyselyään mitä teen työkseni ym. ja nauroi minulle, kun mietin välillä pitkään vastausta, enkä aina heti ymmärtänyt aksentin (ranskalainen?) vuoksi mitä hän kysyi. Lopulta maksoin ostokseni ja minulta puuttui käteistä rahaa 0,25centtiä ja pahoittelin sitä hieman nolona. Myyjä viittasi kädellä ja sanoi, että ei haittaa, hän antaa minulle vielä pienenä lahjana suklaalevyn kaupan päälle. Kyllä tuli todella hyvä mieli! :)

Noi oli ihan todella isoja fudge paloja, näyttää vaan pussissa pieneltä :D

4 kommenttia:

 1. Taisi olla sama myyjä kuin täällä, sellainen nuori ranskalainen mies, jolta hymyä riittää koko Suomelle :) Ihan haltioissaan höpötti mekoistani ja antoi hirveän määrän maistiaisia ja kun vaihtorahat oli vähissä, saimme kaverin kanssa kaupan päälle nappaa irtokarkkia pussiin senkin edestä.

  VastaaPoista
 2. Mistä olet löytänyt kaavan paitaan? Tekisi mieli ommella itselle samanlainen ja olen etsiskellyt tuon tyylistä kaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse tehnyt nuo kaavat useampi vuosi sitten jo! :)

   Poista
 3. No äh, oliskin ollut liian hyvä tuuri että olisi suoraan löytynyt jostain hyvä kaava :D Pitää varmaan itsekin yrittää kuositella jotain vastaavaa.

  VastaaPoista