keskiviikko 24. elokuuta 2016

Matkavalmisteluja

Kävin nyt vähän aikaa sitten kampaajalla ja toivomuksena oli, että saisin ns. helppohoitoisen värin ja saataisiin hiusten sävy tasaisemmaksi. Päädyttiin värjäämään tyvi lähelle omaa hiusteni väriä, ettei juurikasvu erottuisi kasvaessaan ja näin saan pidennettyä hiusten värjäyksen väliä. Vaalennettiin vielä jonkun verran oranssia hiustani raidoittamalla ja sävytettiin viimeämmäksi.

Tässä vielä ennen kuva.
Ja tässä jälkeen! Tiukassa on vielä tuo oranssi ja vähän se vielä kuultaa sieltä alta, mutta paljon parempi jo kuin aiemmin.
Kauaa ei ole enää reissumme lähtölaskentaan aikaa, sillä huomenna aamulla klo 6:00 lähtee lentomme ensin Helsinkiin, jossa vaihdamme konetta ja suuntaamme Britteihin. Sieltä lento Brasiliaan Rio de Janeiroon ja koko matkamme tulee kestämään yhteensä noin 18 tuntia. Huh!

Eilen aloitin pakkaamaan kosmetiikasta ja pakkasin shampoot, suihkugeelit yms pieniin puteleihin. Tuon laukun taisin tilata Ebaysta muutamalla eurolla, ihan näppärä.
Tuliaiset Hudin sukulaisille ja ystäville oli osittain vaikea miettiä ja päädyimme sitten ostamaan kaikkea tosi suomalaista, mitä ei sieltä saa. Kaikki ei ole tässä kuvassa edes, sillä joitain on useita kappaleita, mutta en viitsinyt kaikkea kuvaan mahduttaa! :D
Rio Ohoi! Vielä mietin uskallanko ottaa järkkäriä reissuun mukaan, mutta kyllähän sillä saisi otettua hienoja kuvia. Pelkään vaan, että se ryöstetään siellä ensimmäisenä :D

3 kommenttia:

  1. Hei!Kuulin yhdeltä kuvaajalta vinkin tuohon kamerajuttuun. Jos raaskit niin siihen voi laittaa jesaria ja näin muokata sen rämän näköiseksi, eli ei ehkä ihan houkuttelevin vaihtoehto varkaalle! :)

    VastaaPoista
  2. Todella nätti tuo hiusväri! Oikein ihanaa matkaa teille! ^^

    VastaaPoista
  3. Kaunis hiusväri ja pakko sanoa, että ekan kuvan kampaus on aiiivan ihana <3 Osaisipa itekin tehdä.

    Hauskaa reissua Rioon, toivottavasti ei kähvelletä mitään. En ymmärrä miten niin paljon on varkauksia sielläpäin maailmaa. Kaipa se köyhyys sen tekee, Suomessa köyhätkään harvemmin varastaa (selvinpäin ainakaan).

    VastaaPoista