torstai 26. toukokuuta 2016

Kahden päivän asukuvat

Eilen oli ihanan lämmin päivä ja teki mieli pukeutua kesäisesti. Itse tekemäni mekko pääsi nyt ensimmäistä kertaa päälleni ja sen kaveriksi valitsin hiuskukkia ja turkoosia asustetta. Tämän mekon kanssa sopii asusteiden väriksi melkein mikä vaan, sillä siinä itsessäänkin on niin montaa eri sävyä. Jos en nyt ihan väärin muista, niin nuo sukkahousut ostin joskus Lidlistä todella halvalla ja olen käyttänyt niitä jo monesti, mutta nyt kantapäässä on reikä. Vielä ne ehkä muutaman kerran menee, ennenkuin joutavat roskiin.
Tämän päivän asuksi valikoitui leopardi neulepaita, joka ei ole oikeasti solmittavaa mallia, mutta etuosan liehukkeet yltävät juuri solmittavaksi taakse. Paidan sain joskus ystävältäni koiranhoito palkkioksi ja on merkiltään Forever 21. Hame on Lindexiltä, kun siellä oli myynnissä Jean Paul Gaultierin suunnittelemaa mallistoa ja ostin tuon silloin alennusmyynnistä. En ole pitänyt hametta vielä kertaakaan missään, sillä se on ollut minulle vähän liian pieni, mutta nyt painoni on pudonnut sen verran, että se mahtuu taas päälleni! Hiuspannan, jossa on kukka, löytyi viimeksi kirpparireissulta. Nuo polkadot ballerinat on olleet minulla monta vuotta, mutta todella vähän käytössä, sillä ne uutuuttaan hankasivat nilkkojen takaa niin pahasti, etten halunnut käyttää niitä. Nytkin laitoin varalta laastarit nilkkoihin, etteivät ne hankaisi.
Kävin tänään Elävän Kaupan kierrätysmyymälässä ja heti ensimmäisenä löysin tämän turkoosin vihertävän, pliseeratun hameen, jossa on pieniä kukkia. Hame on noin nilkkapituinen, mutta ajattelin lyhentää sitä polvipituiseksi, sillä tämä on omaan makuuni ehkä liian pitkä. Hame maksoi 1,30€
Tässä topissa oli niin hauska tuo avonainen kylkiosa molemmin puolin, että ostin sen sovittamatta ja se on juuri sopivan kokoinen! Hinta 1,50€
Olen jo pitkään halunnut ostaa yömekon, mutta en ole löytänyt kaupoista omaa silmää miellyttävää ja edullisen hintaista. Väriltään tämä on luonnonvaalea, kangas on satiinia ja rinnan alla on kukkabrodeerausta. Tämäkin näytti aivan uudelle ja hintaa oli vain 1€!
Olen keräillyt jo aiemmin kirpputoreilta Sarviksen Majuri henkareita, joita minulla onkin useampi kappale punaisena, valkeana ja mustana. Usein ne maksavat kirppiksillä muutamasta eurosta jopa 5€ asti ja näistä maksoin vain 0,30€/kpl. Löysin myös turkoosin kaitaliinan keittiön pöydälle, hinta 1,20€ ja metallisen, pienen tarjottimen joka oli 1€.

Aivan todella edullista ja hyvää tavaraa oli tarjolla! Olen tyytyväinen tämän päivän kirppistelyyn :)

3 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä, ja tuo Lindexin JPG -hame on aivan mieletön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hame on kyllä kiva, tosi tiukka vaan kävellessä, mutta onneksi siitä saa avattua tuota vetoketjua, niin on isompi halkio edessä :)

      Poista
    2. Tuo hame on kyllä kiva, tosi tiukka vaan kävellessä, mutta onneksi siitä saa avattua tuota vetoketjua, niin on isompi halkio edessä :)

      Poista