lauantai 13. helmikuuta 2016

Super alelöytöjä

Tein niin mahtilöytöjä, että on pakko vielä tänään kirjoittaa! Löysin Carlsonilta sattumoisin poistomyyntinurkkauksen ja katselin siellä hetken aikaa alevaatteita, sekä kenkiä ja huomasin isot mainokset, että -50% hinnoista pois. Siinä hetken aikaa ihmeteltyäni kävin myyjältä varmistamassa, että onko se alennus myös jo alennetuista tuotteista pois ja sain vastaukseksi "kyllä". Melkein juoksin takaisin ja aloin penkomaan alelaareja, sillä siellä oli vaikka mitä hienoja kenkiä. 

Olen todella mukavuudenhaluinen kenkien suhteen. Jos jokin kohta vähänkin puristaa tai hankaa niin kengät jäävät helposti kaappiin lojumaan. Joskus pidempiaikainen käyttö on auttanut kenkiin, mutta aina ei sekään. Haluan nykyään panostaa mieluummin laatuun, kuin määrään ja ostankin usein nahkaisia tai muuten laadukkaita, pitkäaikaisia kenkiä. Olen hieman huono korkokenkien käyttäjä, sillä niiden täytyy olla todella hyvät jalassa ja juuri oikean kokoiset, että pystyn niillä kävelemään. Ihastelen naisia, jotka osaavat kävellä tyylikkäästi korkeillakin koroilla ja mietin aina, että ehkä minäkin joskus!

Nämä kahdet kengät olivat kivannäköiset ja ennen kaikkea hyvät jalassa!
Nämä avokkaat on Högl-merkkiset ihanassa turkoosin sävyssä. Kiilakorkoa on piilotettuna noin 5cm ja kengän reunassa kulkee kuminauha, joka pitää ne napakasti lipsumatta jalassa. Kengät on mokkanahkaa ja kauttaaltaan miellyttävän pehmeät. Rusetit ja metalliset yksityiskohdat kruunaa nämä söpöläiset! Minulla on yksi laukku turkooseilla somisteilla, samansävyinen vyö, sekä yksi hiuskukka, joten odotan kesää innolla, että pääsen niitä yhdistelemään eri asujen kanssa. Ovh oli 159,90€, olivat alennuksessa 50€, josta lähti vielä -50% eli maksoin näistä 25€!
Toiset balleriinat on Jenny-merkkiset mustat, kimaltavalla kärjellä. Näissä on todella pehmeä, iskuja vaimentava pohja ja hieman korkoa. Useissa balleriinoissa on todella ohut pohja, joka ei tee hyvää ainakaan minun jaloille kävellessä kovalla alustalla, auuts! Niinpä suosinkin vähän paksumpipohjaisia, joissa on kantapään alla vähän koroketta. Nämä on kankaiset kengät, mutta sisäpohjallinen ja vuori on nahkaa. Minulla onkin kahdet balleriinat vetelemässä varmaan viimeistä vuottaan, joten nämä tulee tarpeeseen! Ovh kengissä oli 79,95€, alennuksessa 39,95€ ja lopullinen hinta 19,98€.
Muitakin alelöytöjä olen tehnyt, sillä Sokokselta löysin rintsikat alennuksesta 10€:lla, mikä on todella harvinaista, koska ympärysmitan täytyy olla minulla vähän mallista riippuen 60, 65 tai isoimmillaan enintään 70cm. Siispä kuppikoon täytyy olla melko suurikirjaiminen, että ne olisi minulle sopivat.

Thriumphin muotoilevan alusmekon löysin Carlsonilta puoleen hintaan. Ajattelin kirjoittaa tästä myöhemmin johonkin postaukseen lisää parempien kuvien kera! :)
Minun viikonloppuvapaat alkoi vasta tänään, sillä olin aamupäivän töissä. Loppupäivä menikin kotona siivotessa, pyykätessä ja ruuanlaitossa. Nyt yritän hieman rauhoittua ja rentoutua!

Hyvää viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä olet tehnyt, löytäisipä itsekin joskus halvalla ihania kenkiä, mutta täällä ei ole oikein kunnon liikkeitä sellaiseen. Sokoksella on niin vajaa valikoima ja sitten paikkoja, joista löytyy enemmän kenkiä, onkin tyyliin Prisma ja City-market. Typerää että viimeisetkin oikeat kenkäkaupat on täältä lopettaneet, kenkiä on kuitenkin vähän kehno ostaa netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin kyllä tulee tehtyä näin hyviä löytöjä! Useimmiten oma koko on loppunut juuri niistä, jotka haluaisin. Pitäisi itsekin enemmän kiertää myös noissa pienissä kenkäkaupoissa, kun niitä vielä täällä on.

      Poista