tiistai 9. helmikuuta 2016

Vaateostoksia

Tilasinpa minäkin jotain joulun jälkeisistä alennuksista! Lindy Bop on minulle täysin uusi merkki ja selasin nyt varmaan ensimmäistä kertaa heidän omia nettisivujaan. Mekkoja oli paljon alennuksessa, enkä voinut lopulta vastustaa kiusausta tämän kietaisumallia olevan "Sadie" Green Leopard Print - mekon kohdalla. Tilaan vaatteet yleensä kokotaulukon mukaan, vaikka aina ei voi olla varma onko mekko oikeasti luvatun kokoinen. Tämä oli kuitenkin minulle sopiva koko (UK 10) ja kietaisumallin ansiosta menisi varmasti vähän isommalle, että pienemmällekin. Väri oli onneksi paljon parempi luonnossa, kuin heidän kuvissaan! Mekon kiinnitys toimii pelkästään vyötärön sivuun solmittavilla nauhoilla ja sen vuoksi tässä on melkoinen vilautteluvaara rintavarustuksen, että reisien suhteen. Tiukalle solmitut nauhat ja patellavyö auttaa asiaan, mutta ajattelin vielä ommella helmaa vähän matkaa kiinni lantiolta välttääkseni liikkuessa tai istuessa reisieni esittelyn. 

Kangas on mukavan pehmeää ja joustavaa 95% polyesteria ja 5% elastaania. Voin ainakin kuvitella tämän olevan oikein miellyttävä päällä kesällä! Tämä menee arkimekkona, sekä asusteilla ja koruilla höystettynä juhlamekkonakin. Toimituksessa meni noin viikko Briteistä ja hintaa tälle tuli postikuluineen 39,43€.
Stuntmanin muuttomyynnissä kaikki tuotetteet olivat -40% alennuksessa, myös jo alennetut tuotteet. Pähkäilin pitkään mitä haluaisin ja tilasin lopulta punaisen Collectif Trixie Doll - mekon. Olen vältellyt aiemmin hihallisia mekkoja, sillä minulla on jonkinlainen hihakammo. Ensinnäkin ne hiostavat ja toisekseen joissain mekoissa on aivan todella tiukat hihat ja ne kiristävät ahdistavasti, kun koetat liikuttaa käsiä. Mekko on päällä aivan upea ja istuu kuin hansikas, sillä joustavuuden ansiosta tämä suorastaan nuolee vartalon muotoja ja korostaa vyötöröä. Kaula-aukko on melko antoisa, joten joudun varmaan tekemään siihen pienen ompeleen, etten paljastele liikoja. Tämä näyttää hyvälle varmasti sekä pienempi, että isompirintaisella. Ihonmyötäilevyyden vuoksi tämä tosin helposti paljastaa kaikki muhkurat esim. rintaliivien painaessa selkää. Koko on tässäkin UK 10 ja juuri sopiva minulle.

Mekko on materiaaliltaan 50% polyesteria, 30% nylonia, 17% puuvillaa ja 3% elastaania. Hinnaksi jäi enää 27€, sillä tämä oli viimeisiä kappaleita alennuksessa 45€. Tämä olisi varmasti ihana myös mustana! <3
Kävin myös yhtenä päivänä Fiorellassa katsomassa, olisiko siellä alennuksessa jotain kivaa. Tämä pinkki leopardipaita lähti mukaani 5€:lla, koska siinä on yksi nauha rikki. Onneksi se on helppo korjata! Minulla on sama paita myös punaisena, mutta jotenkin tykkään tästä pinkistä enemmän, sillä se sopii nyt paremmin hiusteni väriin.
Kirpparilta tein samana päivänä myös kivan löydön. Tämä keinonahkainen laukku lojui yhden rekin lattialla ja hetken tarkemmin tutkittuani totesin nuo karvasomisteet aidoiksi. Hintaa oli 4€, joten halvalla lähti laukku mukaan. Minua itseäni ei haittaa ostaa käytettynä aitoa turkista, sillä se tuntuu paljon pienemmältä pahalta, kuin että ostaisi kaupasta uutena. Ainakaan tämä ei mennyt turhana roskikseen!

Voitte toivoa vaikka tähänkin postaukseen, mistä haluaisitte jatkossa lukea blogista. Hyvää viikonjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet löytänyt. Minäkin harkitsin Trixi-mekkoa, mutta sitten mietin tuota kaula-aukkoa, että kun kuitenkin käyn töissä niin olisi taas yksi mekko, jota siellä ei voi käyttää. Hihattomat voi vielä peittää boleroilla ja neuleilla, mutta kun tissit on kuin tarjottimella, niin se voi olla vähän liikaa :) Mutta muualla sitä kyllä voisi käyttää, näkisin itseni tuon mekon mustassa kynäversiossa baarissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pakko pitää jotain toppia alla tai ommella vähän siveellisemmäksi. Pitäisikin ottaa joku kerta näistä mekoista päällä myös kuvat. Mä olen niin katkeran siitä, että mä en voi pitää sellaisia vaatteita töissä kuin haluan. Tyhmät työvaatteet! :D

      Oih, en tajunnutkaan aiemmin, että tuota on myös kynämallisena! <3 Pitää joskus harkita tilaavansa sen sitten mustana :)

      Poista