tiistai 31. toukokuuta 2016

Huulimeikkejä

Tein eilen ja tänään muutamat heräteostokset huulimeikkien osalta. Ensimmäisenä tässä olisi Clarins Joli Rouge huulipuna - sävyssä 716 Clarins Red. Tämä oli viimeisiä kappaleita alennuksessa, eikä huulipunalle ollut testeriä, joten ostin tämän sokkona. Sävy osoittautui kuitenkin oikein kivaksi ja koostumukseltaan tämä on hyvin kosteuttava, mikä sopii kuiville huulilleni. Kovin voimakas pigmentti tässä ei ole, mutta ihan riittävä. Huulipunan pakkaus on hyvin toimiva ja yllättävän painava verrattuna muihin, mikä ei ole kyllä huono asia. Hintaa jäi 12,45€ (ovh 24,90)
Olen halunnut testata Sokokselta uusia NYXin huulipunia ja ostinkin lopulta NYX Matte huulipunan - sävyssä Sirén, hinta 9,50€ Lisäksi tarvitsin sopivan rajauskynän, joka on sävyltään Plum, hinta 8,50€. En ole ostanut aiemmin tummaa mattapunaa ja tämän jälkeen en taida ostaa enää ollenkaan. Tämä puna oli ainakin minulla hukkaostos, sillä huuleni ovat aina kuivat, vaikka kuinka niitä rasvaisin. Niimpä tämä saa näyttämään huuleni entistä kuivemmilta. Lisäksi tämä levittyi jotenkin epätasaisesti ja huulet olikin pakko värittää ensin kokonaan rajauskynällä. Pakkaus on hieman rihvelö, halvan oloinen ja huulipunaa ei saa uutena kierrettyä kokonaan piiloon, jolloin on vaarana sohaista korkilla huulipunan kärkeen.
Ostin myös NYX Lip Primerin sävyssä Nude, jonka toivoin tekevän tuon mattapunan hieman kauniimman näköiseksi. Kyllä se hieman auttoi ja ainakin rajauksesta tuli siistimpi pohjustajan kanssa. Alla olevissa kuvissa oikea puoli on pohjustettu tällä tuotteella.
Ajattelin tutustua myös minulle täysin tuntemattomaan Essence kosmetiikkasarjaan. Hullaannuin melkein siitä, kuinka edullisia tuotteita heiltä löytyy ja ostinkin samantien kaksi huultenrajauskynää. Ylempi on Essence Longlasting Lipliner - sävyssä 03 Yummy Berry, hinta 1,89€ ja toinen Essence Lipliner -sävyssä 07 Cute Pink, hinta 1,25€. Molemmissa on hyvät pigmentit ja varsinkin kierrettävällä kärjellä oleva Yummy Berry on todella pehmeästi levittyvä koostumukseltaan.

Olisin halunnut ostaa sarjalta yhden huulipunan, mutta juuri se sävy oli loppunut. Ostin kuitenkin sävyttävän huulivoiteen, joka on Essence Kiss Care Love Lipbalm - sävyssä 07 Fruity Beauty. Tässä oli ihan yllättävän paljon pigmenttiä ja alhaalla olevassa kuvassa olenkin yhdistänyt tämän Yummy Berry rajauskynän kanssa, jonka häivytin sisäpuolta kohden. Hinta 1,59€

Lisäksi ostin aivan ylisöpöt, polkadot kuvioiset pinsetit hintaan 2,49€ ja puuteripapereita jotka maksoivat 2,49€. Pinsetit olivat ainakin ihan asiansa ajavat ja pääsevät reissukassiin mukaan :)

Puuteripaperit ovat muuten hyvä kikka saada huulipuna pysymään paremmin. Itse olen tehnyt niin, että rajaan ensin huulet ja tarvittaessa väritän kokonaan ensin kynällä. Sen jälkeen levitän huulipunan ja otan yhden puuteripaperin ja taputtelen huulet sillä tai laitan paperin huulien väliin. Tämän jälkeen levitän ohuen kerroksen punaa lisää. Paperi imee ylimääräistä punaa pois ja tekee hyvän tartunnapinnan seuraavalle kerrokselle.

Onko muilla kikkoja huulipunien kanssa, joita käytätte?

Muoks. Vaihdoin viimeisen huulimeikkikuvan parempaan ja lisäsin vielä kasvokuvan :)

2 kommenttia:

  1. Itse rajaan ensin huulet huulipunasta riippuen, sitten painelen vessapaperiin tai nenäliinaan, taputtelen ohuesti läpinäkyvää puuteria ja laitan toisen kerroksen. Puuterikikka toimii, jos huulipunassa ei yhdessä kerroksessa riitä pigmentti + lisää se kestoakin. Kiiltävillä punilla en kokeilisi, mutta matalla toimii loistavasti. Aina en puuteria laita, riippuu tosiaan punasta :)

    Harmi, että tuo NYXin puna osoittautui hukkaostokseksi. Kai se on niin, ettei mattapunat vaan oikein sovi kuiville huulille, niillä on kuitenkin tapana pysyä mattaisena juuri siksi, ettei niissä ole niitä kosteuttavia ainesosia, tai ainaki näin olen päätellyt. Tarvitsisin itekin huulille primerin, siitä olisi hyötyä pinkkien sävyjen kanssa, joissa kuivat kohdat korostuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa tuo puuteripaperi toimii samoin, kuin sinun nenäliinan ja puuterin yhdistelmä. Tuo puuteripaperi imee kosteutta ja puuteroi kevyesti samalla. Nuo on aivan loistavia etenkin näin kesäisin, kun iho alkaa kiiltelemään niin sillä voi taputella kasvot, jolloin se imee ylimääräisen rasvan ja tekee ihon taas mattaiseksi ja raikkaammksi :)

      Poista